Min första ”vita” helg.

Så har hela helgen passerat, utan något missöde! Det var nog många år sedan en helg gick utan godis och/eller chips och läsk. Jag lyxade till det med en kycklingsallad till middag och bubbelvatten igår och det var ett välkommet avbrott från pulvermaten. Jag hade koll på kalorierna, så det var ingen fara på den fronten heller. Det konstigaste var att jag inte direkt saknade det, det var nästan skönt att inte hetsa över vad jag skulle äta för gott.

Det hjälpte såklart att jag hade min goda vän Lena på besök och att hon anpassade sin kost till min under helgen. Sådana vänner ska man hålla hårt i!

Vi har mest tränat hund och det har varit fantastiskt roligt. Orken svajar lite emellanåt, vilket inte är så konstigt med tanke på kaloriunderskottet jag ligger på. Jag fortsätter och kämpar på med att få i mig mer vatten, lite bekymrad över hur det ska gå till sedan när jag inte kan/får dricka samtidigt som jag äter, för det är bara då jag dricker i dagsläget.

Nu har Anders besök av sin bästa kompis Johan och jag, Miranda och Storma sover hos svärmor och svärfar i två nätter. Det är väldigt skönt att ha dem så nära och att de har ett hus som är stort nog att vi kan vara här utan att störa dem. Nu ska jag jobba i några timmar, måste hinna undan med alla jobb innan operationen. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s