Charlie Hunnam forever!

The-Gentlemen

Ikväll ska vi på bio och se The Gentlemen med stjärnor som Michelle Dockery (Downton Abbey), Hugh Grant (Notting Hill), Henry Golding (Last Christmas), Matthew McConaughey (Magic Mike), Colin Farrel (Fantastic Beasts and Where to Find Them) och the one and only: Charlie Hunnam.  Jag har väldigt höga förhoppningar på den här filmen och jag älskade Guy Richies tolkning av Kung Arthur-myten i fantastiska King Arthur – Legend of the Sword (2017).

Men, låt oss prata om mannen, myten och legenden Charlie Hunnam. Han behöver säkert ingen närmare presentation, men för mig är det en love story som sträcker sig 20 år tillbaka i tiden, till när han spelade Nathan Maloney i fantastiska Queer as Folk (1999) tillsammans med Aidan Gillen och Craig Kelly. Jag var fast, både för serien och för Charlie. Sedan dess har han bara staplat succéerna på varandra, säkerligen idag mest känd som Jax Teller i Kurt Sutters Sons of Anarchy (som för övrigt är min absoluta favorit serie någonsin). Min personliga åsikt är att han inte kan misslyckas med någonting han tar sig för och att alla filmer skulle bli bättre om han var med i dem. =) En högst personlig åsikt, men jag rekommenderar er att titta på allt han är med i. Även om jag får erkänna att Pacific Rim (2013) och The Lost City of Z (2016) kanske inte tillhör mina absoluta favoriter.

Det blev ett inlägg helt befriat från det som bloggen egentligen ska handla om, men jag är ju väldigt mycket mer än min vikt och ibland är det kul med lite ombyte. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s