Dan före dan före dan…

Imorgon åker vi. Det känns helt overkligt. De ringde från Capio idag och sa att proverna var okej och att operationen kan genomföras som planerat. Det var skönt att höra, är så trött på min kassa sköldkörtel, så det hade inte förvånat mig om den ställt till det för mig.

Jag är väldigt glad att Anders följer med upp och är med mig imorgon och stannar tills jag är ordentligt vaken på onsdag. Jag avskyr sjukhus och blir lätt stressad i den miljön, så han får vara med och lyssna på all information som jag behöver ha. Snacka om att vi är varandras raka motsatser, han kan nog knappt stava till stressad…

Idag var jag iväg och tränade med alla hundarna för fantastiska Heléne på High 5, dit jag försöker åka varannan vecka. Det gick helt okej, jag har inte lagt ner tillräckligt mycket tid på träningen på sistone och då får man det man får. Heléne var snäll nog att säga att vi gjort framsteg i alla fall, och många nya och bra tankar dök upp idag.

Nu på kvällen var jag iväg och höll min sista kurs på två veckor och när jag kom hem hade jobben med deadline 7/3 flyttats fram till 17/3, så plötsligt är allt klart och redo för några dagars ledighet. Jag kommer ändå att ta med mig datorn, så jag kan jobba lite om jag får långtråkigt på sjukhuset… Busigt, va? Jag ska ladda hem någon riktigt bra ljudbok också.

Imorgon bitti kör Anders in Miranda till Erik och Margarita och så kör vi hundarna till svärmor och svärfar. Vilken tur att vi har så underbara människor som hjälper oss den här veckan, jag hade verkligen inte velat åka upp helt själv. ❤

En reaktion på ”Dan före dan före dan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s