Belöningslista!

Alltså, jag gillar ju positiv förstärkning, både när det gäller hundträning och mig själv. =) Jag har medvetet valt bort alla belöningar som är kopplade till mat för mig, som biobesök, restaurangbesök och liknande. Böcker är ju min stora last, men jag har som sagt mängder som inte är lästa redan nu, så jag ska inte bygga på det förrådet just nu.

Operation – Thomas Sabo-örhängen + ta hål i öronen

Örhängen

115 kg – Jan van Haasteren-pussel, 2 stycken (beställt från pusselbutiken.se)

110 kg – Hoka One One Clifton 6 (beställda från XXL pga bra pris nu!)

Hoka One One Clifton Wide

 

105 kg – ansiktsbehandling

100 – hundförarbyxor (dessa är från Revolution Race)

nordwand-pro-zip-off-pants-dam-purple-rain

95 kg – skivstångset med ställning

90 kg – hundförarväst (den här är från Arrak Outdoor)

Vette fleeceväst

85 kg – långritt med familjen

September_1

80 kg – yogabyxor (Urban Goddess från yogia.se)

Urban goddess

75 kg – ny garderob!

Det här var väldigt roligt och svårt att knåpa ihop! Jag har ju ingen aning om hur lång tid det här kommer att ta, eller om jag ens kommer hela vägen till 75 kilo, och ny garderob ska jag ju införskaffa även om jag inte kommer dit. ; ) Jag är verkligen inte helt insnöad när det gäller vikt – jag vill bli stark och frisk, det är mitt enda mål. Det enda jag kan jämföra med i dagsläget är BMI och det kan vara missvisande. Förhoppningsvis ska jag ju bygga massor med muskler och då får vågen stanna på det den känner för. Men det är svårt att mäta något annat än kilon när jag ska skriva något sådant här. Sedan får kroppsformen avgöra vad det blir för kläder, jag har ingen aning. Som tur var har jag sparat en hel del kläder från min resa till toppen… =) Så jag hoppas kunna klä mig någorlunda på vägen ner, så att säga, utan att behöva köpa en massa nytt, som ändå förhoppningsvis ska bli för stort. Men några grejer kommer det säkert att bli utöver detta.

Ni som läser – hur tänker ni med belöningar för saker ni gör bra? ❤

Idag är första dagen med mosad mat och förhoppningsvis är flytperioden över!!! Bara det är ju värt att fira, även om både morotssoppa och fisksoppa varit väldigt gott. Till frukost blev det äggröra på två ägg samt 1 dl Proviva Mango, äntligen! Jag fick inte i mig hela portionen, men nästan, och jag fick en del halsbränna. Men det var det värt! Nu jobbar jag på mitt vatten fram till lunchen, som ska bli potatismos och fisk och kokta morötter. Mums! Nu vänder det, kära ni. Det är väldigt skönt, för jag har haft svårt att få i mig näring under veckan som gått. Igår blev jag alldeles yr när jag var ute och gick med hundarna på eftermiddagen. Det gjorde att jag bestämde mig för att åka hem, trots att jag hade två hundar kvar att gå med. Jag fick ändå ihop mina 5 000 steg och jag ville inte riskera något när jag var ensam ute med Miranda. När Anders kom hem på kvällen sa han att jag såg väldigt blek ut, vilket gjorde mig lite orolig. Jag tror hjärnan är piggare än kroppen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s