Så smått…

…börjar jag återgå till vardagen efter denna resa. Jag håller på och lär mig vad som funkar och inte med min ”nya” mage. Banan funkar inte och saltade chips var inget den hurrade över heller. Däremot hade jag världens cravings efter Toffifee efter att ha sett en reklam på teve på sjukhuset och i fredags köpte jag hem ett paket. Det var såååååå gott! Nu fattar jag också att det inte är särskilt bright att äta godis när jag nu varit utan det i snart en månad, men jag kunde inte sluta tänka på Toffifee. Jag vet inte hur många jag åt, men det var typ en i timmen, kanske. Väldigt gott. Hoppas att jag kommit över det nu och att jag inte behöver känna en så stark dragning till något mer. Det är lustigt, men vissa saker känner jag bara ”Nej”, utan att ens smaka på dem. Jag brukar älska kokosprickar, exempelvis, men det är bara som stopp innan jag ens stoppat dem i munnen. Det problemet har jag aldrig haft förut! ; ) Samma sak med salt- och vinägerchips, det har varit en last för mig, men nu känner jag redan innan att det skulle inte sluta bra.

Summa summarum är väl att jag ska fortsätta vara snäll mot min kropp, nu när vi tagit oss hit tillsammans och jag mår ju väldigt mycket bättre redan. Ingen värk i fingrarna, jag känner mig hyfsat pigg och stark, förutsatt att jag sköter sömnen som jag ska.

Vi var på sökkurs i söndags, 5,5 timme i skogen i full rulle. Jag fick dispens och behövde inte figga åt de andra, Anders fick jobba dubbelt istället. Jag vill få bort agrafferna innan jag börja fara omkring i skogen. Så jag fick agera medhjälpare och jobba med min egen hund. Det var jätteroligt! Och vi var så duktiga och hade med oss varm fisksoppa i termos till lunch. =) Men det är väl sådana dagar som jag misstänker är en av mina svagheter, där jag är dålig på att se till att få med mig mat för en hel dag. Det kommer naturligtvis att bli lite lättare när jag övergår till normalkost och kanske kan ta med en proteinbar som nödlösning. Och jag lär få lära mig att äta kall mat.

Smög igång med träningarna idag, då jag hade en privatträning och imorgon blir det en kurs på kvällen, sista gången för fortsättningsgruppen i specialsök. Men det är bra skönt med lediga kvällar…

Imorgon ryker agrafferna och då blir det bild!

2 reaktioner på ”Så smått…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s